Trænafestivalen

Er det en festival du bør sjekke ut, så er det Trænafestivalen. Dette er en festival som har blitt arrangert siden 2003. Den arrangeres på ei øy på Helgelandskysten og det reiser rundt 2000 mennesker til denne festivalen hvert eneste år.

Hvorfor bør jeg dra på Trænafestivalen?

Det finnes en rekke grunner til at du bør dra på Trænafestivalen. Den største av disse grunnene er for mange naturopplevelsen. Bare det å komme seg til Trænafestivalen er vidunderlig i seg selv. Hvis du søker på nett vil du fort oppdage hvor idyllisk det virker å dra på en festival midt ute i havgapet.

Hvilke artister spiller på denne festivalen?

Det er forskjellig fra år til år, selvsagt. Men Trænafestivalen er en festival som ikke nødvendigvis har noe tema innenfor musikk. Dette er ganske vanlig blant Norske festivaler, fordi de pleier å følge trendene innenfor musikk og hva som er populært det året.

Det du må gjøre om du vil dra på Trænafestivalen er å være tidlig ute. Dette er en festival som gjerne blir utsolgt året før festivalen. Den minner egentlig litt om Øyafestivalen i forhold til dette. Fordi alle vet at Trænafestivalen er en opplevelse i seg selv, gjør det at mange velger å kjøpe billetter før de vet hvem som skal spille der.

Det er derfor det er lurt å følge litt ekstra med på de datoene der billetter legges ut. Det gjør at du alltid har oversikten over om ting er solgt ut eller ikke.

Hvordan kommer jeg meg til Trænafestivalen?

Den eneste måten du kommer deg til Trænafestivalen på er via båt. Det kan du ta via Nesna, Sandnessjøen, Bodø eller Stokkvågen. Det du må gjøre er å booke deg plass på denne transporten så tidlig som mulig, fordi det blir veldig fort fullt på disse transportmetodene!